O nama

Vizija

Naša vizija je društvo s vrlo razvijenim osjećajem za visok kvalitet života svih njegovih dijelova: ekosistem u kojem privredna društva ne samo koegzistiraju nego rade na međusobnom unapređenju zajedno s pojedincima. TANA 21 slijedi civilizacijske ciljeve (trenutno su najznačajniji Ciljevi održivog razvoja Ujedinjenih naroda) i motiviše druga preduzeća da čine isto.

Misija

Podržati privredna društva u Bosni i Hercegovini, da kroz svoje poslovanje doprinose dobrobiti svih njenih dijelova kako individua, tako i privrednih subjekata (stakeholder approach). Naš cilj je, da zajedno transformišemo privredni horizont u Bosni i Hercegovini, kako bi on bio podsticajan za sve ljude i privredna društva.

Ko smo mi?

Poslovanje privrednih društava je vrlo različito i zbog toga smo mi kreirali tim sastavljen od pravnika, ekonomista, stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija i političkih nauka, kako bismo na najbolji mogući način mogli odgovoriti potrebama svakog klijenta. Privredno društvo TANA 21 je otvoreno za saradnju s drugim preduzećima, organizacijama i pojedincima, koji dijele istu viziju i zagovaraju djelovanje u skladu s općevažećim civilizacijskim vrijednostima.