Jesmo li dobar spoj?

Zvuči čudno!

Ali da li vi i mi imamo potencijal za saradnju?

Tražite „brza“ rješenja kako biste ispoštovali zahtjev kooperanta za koji je rok sutra? Rješenje je potrebno sad, odmah i da sutra nastavite s radom kao i do sad. Na žalost, takav stav neće dati dugoročne rezultate, jer morate koristiti copy+paste metod, koji niti je usklađen s načinom rada vašeg preduzeća, niti sa zahtjevima zbog kojih vam je potrebna interna regulativa, izvještaj ili procedura i mi smatramo da je takav pristup uzaludno trošenje vremena. Slobodni ste pregledati sekciju besplatni resursi i iskoristiti nešto od toga.

 

 

Tražite partnera, koji će vas savjetovati u procesu usklađivanja sa zahtjevima iz oblasti ljudskih prava: zakonodavca, partnera iz xy države, sindikata? Svjesni ste da morate uložiti vrijeme i da proces uključuje ne samo zadužene saradnike u vašem preduzeću, nego i menadžment? U tom slučaju mi smo tu da vas podržimo.

Mi ne osuđujemo i ne prosuđujemo vaše poslovne prakse, ali ukoliko cijenite da je neophodno vaše poslovanje podići na jedan društveno odgovorniji nivo, vrlo rado smo tu za vas.